Бънджи Vista Мони

99.00 лв.

Добави в кошницата

Това бънджи допринася за стимулиране на зрителни и слухови сетива чрез множеството играчки, разположени на рамката. Движението, музиката и светлините могат да се активират от бебето. Рамката позволява на седалката да се върти на 360 градуса, така че детето само да избира, с коя играчка да играе.

Повече детайли

 Нека детето ви да скача и да се полюшва на това бънджи Vista на Cangaroo, което осигурява безопасно място за игра. Рамката позволява на седалката да се върти на 360 градуса, докато бебето си играе със забавните бутони. Това бънджи допринася за стимулиране на зрителни и слухови сетива чрез електронна играчка в предната част седалката. Движението, музиката и светлините могат да се активират от бебето. Има три настройки за височината, което позволява по-дълга употреба.


Характеристики и предимства:
- Съчетава детско бънджи и весел забавен център в едно;
-  За деца над 6 месеца и с тегло до 12 кг и 81 см. височина;
- Музикално табло;
- Бутон за регулиране на звука;
- Бутони за активиране на стветлини, звуци и мелодии;
- Извод за MP3;
- Седалка - въртяща се на 360 градуса;
- 3 позиции за регулиране на височината. Реглажа се извършва, чрез регулиращи се ремъци;
- Тегло на продукта: 6,5 кг.


! Важно: Продължителността на престоя в бънджито не трябва да надвишава 20 минути. Подходящо е за използване само под прекия контрол на възрастен от деца, които могат да си държат главите изправени, без чужда помощ. Детето не трябва да може да върви, излиза или слиза само от бънджито. Препоръчително е използването след 6 месеца възраст до достигане на максималното тегло от 12 кг. или максималната височина от 81 см.

 

* Модел: Vista
* Производител: Moni

Намерете ни в Google+