Колан каишка за прохождане Cutie Cangaroo KK044

17.00 лв.

Добави в кошницата

М KK044

Коланът за безопасност и прохождане предпазва Вашето дете от наранявания, падания и инциденти.  Удобен за употреба, поставя се лесно и бързо. С него детето се учи да балансира в изправено положение, като така се предотвратяват различни травми.

Колан каишка за прохождане Sweet Puppy Cangaroo

Повече детайли

Коланът за безопасност и прохождане Cutie на Cangaroo подсигурява разходките с най-малките в парка или в града. С него ще си осигурите спокойствието, че Вашето дете е в безопасност и под Ваш контрол навсякъде. В същото време ще си спестите болките в гърба, а детето ще балансира естествено, тъй като ръцете са свободни.  Коланът е изключително лек и удобен, така че да не дразни детето. Позволява детето да стои в изправено положение, докато прави първите си стъпки. Освен това има регулируеми ремъци, които се поставят лесно и бързо Закопчаването му е здраво и стабилно благодарение на издръжливата катарама.

Характеристики и предимства:
- Силни поддържащи презрамки;
- Регулиращи ремъци;
- Здрава катарама;
- Препоръчителна възраст - 6 мес. - 48м.;
- Бързо и лесно поставяне;

 

* Модел: Cutie
 * Произведено от: Cangaroo

  • Доставка: Добавете към този артикул още и се възползвайте от безплатната доставка над 200 лв.
  • Наличност: Офертите, цените, спецификациите и наличността може да се променят без предизвестие. Магазин Сладко бебе ще се свърже с вас и ще анулира поръчката, ако продуктите са изчерпани или ако има грешка в цената или изписването.
  • Цветовите настройки на монитора ви са променливи, за това е възможно да има разминаване в цветовете!
Намерете ни в Google+