Как да поръчам?

1. Изберете артикула, който желаете.ОК
2. Добавете цвета, който Ви допада (при възможност за избор – от падащото меню с цветове - леко долу и вдясно от цената).
3. Променете количеството, ако искате да закупите повече от един брой от съответния вид (непосредствено до цената);
4.С един клик върху зеленото прозорче „ДОБАВИ В КОШНИЦАТА” може да преминете на стъпка 5 и да довършите поръчката на продукта или да продължите да пълните виртуалната Ви кошница с още изненади за малчуганите, като добавите още артикули в кошницата по познатия вече начин.

Пазарска кошница
2. Когато приключите с избора, от кошницата (виолетовата картинка на пазарска торбичка в горния десен ъгъл) изберете бутона „ПРОДЪЛЖИ КЪМ ПЛАЩАНЕ.


3. На екрана се появява списък на избраните от Вас артикули с техните цена, количество(което отново можете да коригирате) и цена на доставка. За анулиране на някой от продуктите, натиснете червения „Х” срещу него.
По-долу в страницата ни имате две възможности: „ПОРЪЧКА КАТО ГОСТ" и „СЪЗДАВАНЕ НА ПРОФИЛ”.

Поръчка
3.1.За бърза поръчка без регистрация изберете „ПОРЪЧКА КАТО ГОСТ”(Стъпките са описани по-подробно в секцията "Поръчка без регистрация)";
- Отваря се кратък списък от полета, които трябва да попълните на български език. Полетата отбелязани със „*” са задължителни. Без телефонен номер няма как да се свържем с Вас!
- Потвърдете въведените данни за доставка, като натиснете зеления бутон „ЗАПАЗИ”.
3.2. При вече регистриран профил „КЛИКНЕТЕ ТУК”. Само с въвеждането на и-мейл и парола и едно щракване върху бутона „ВЛЕЗ” почти сте приключили с тази стъпка.

На новопоявилата се страница е мястото да посочите желания от Вас адрес за доставка. Когато приключите, натиснете бутона "ЗАПАЗИ".

Адрес
6. За да поръчате, трябва да се съгласите с Условията за ползване малко по-надолу с клик върху бялото квадратче вляво.
7. ОСТАВЕТЕ СЪОБЩЕНИЕ. Ако имате някакъв коментар, специфични условия, изисквания, свързани с поръчката или доставката, можете да ги въведете в полето.
8. ИЗБЕРЕТЕ НАЧИНА НА ПЛАЩАНЕ. Имате два начина на плащане: чрез банков превод или с наложен платеж (в брой в момента на доставката).
- БАНКОВ ПРЕВОД: Не превеждайте сумата преди да получите e-mail или наш служител да се свърже с Вас и да потвърди наличността на избрания от Вас продукт. След обаждането извършете плащането. Поръчката ще ви бъде изпратена след като получим превода. Докато чакаме превода може да се получи забавяне от страна на банката. Банковите такси са изцяло за сметка на клиента.
- НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ: Заплащането на поръчката става в брой и в български лева в момента на доставката на куриера.
9. На екрана се появява обобщение на Вашата поръчка - сума за плащане и начин на плащане.
- Ако желаете да се откажете от поръчката или да изберете друг метод на плащане, изберете „ДРУГИ МЕТОДИ ЗА РАЗПЛАЩАНЕ” и ще се върнете на предишната страница.

Допълнително попълване
- За да потвърдите и финализирате поръчката, натиснете бутона „ПОТВЪРЖДАВАМ ПОРЪЧКАТА СИ”. За да предпазим и нас, и Вас от грешки, системата ни ще поиска от Вас повторно потвърждение, че сте сигурен в намерението си. Поздравления! Вашата поръчка е направена успешно! Сега очаквайте е-mail,  кога за обработването на поръчката Ви и кога ще бъде доставена.

Поръчката е направена


Намерете ни в Google+