Бърза и лесна регистрация

От „Малечко Нет”ЕООД се грижим за Вас и ценим Вашето време. За да поръчате при нас, регистрацията не е задължителна. Можете да го направите и като гост, въвеждайки само необходимите данни за връзка с Вас и за доставка.

Но все пак регистрацията Ви дава някои предимства – да проследявате Вашите поръчки, да добавяте нови адреси или да редактирате старите, да получавате ваучери за намаление и да се възползвате от нашите кампании за стимулиране на лоялните ни клиенти.

Вашата лична информация попада под закрилата на Закона за защита на личните данни(ЗЗЛД) и ще бъде използвана само и единствено в услуга на обработката и доставката на избрания от Вас продукт. Като фирма, регистрирана по ЗЗЛД, „Малечко Нет”ЕООД се задължава да не предоставя личните Ви данни на трети лица освен ако не е това не е необходимо за доставянето на избрания от вас продукт.

Стъпки за регистрация в sladkobebe.com:
1. В горния десен ъгъл на сайта изберете „ВХОД” или „МОЯТ ПРОФИЛ”;
2. Въведете и-мейл адрес в секцията „СЪЗДАЙТЕ СВОЙ АКАУНТ” и щракнете върху зеления бутон под прозорчето;
3. Попълнете няколкото появили се полета. Тези от тях, отбелязани със „*” са задължителни;
4. Ако желаете можете да се абонирате за нашия бюлетин или да получавате специални оферти от нашите партньори, като отметнете белите квадратчета до съответните надписи;
5. Кликнете върху зеления бутон „РЕГИСТРИРАНЕ” и вече сте почетен наш клиент, който бързо и лесно може да прави своите поръчки.

Регистрация
6. За рационално управление на профила Ви, изберете „ДОБАВЕТЕ ПЪРВИЯ МИ АДРЕС” в новопоявилата се страница и попълнете удобен за вас адрес, на който да пристигат последващите Ви поръчки.
7. При желание за смяна на паролата, използвайте „МОЯТА ЛИЧНА ИНФОРМАЦИЯ” и попълнете текущата си парола (която искате да смените) и новата Ви парола в съответните полета.

Управление на профила

Намерете ни в Google+