При нас доставката е бърза!

Цена на доставката:

1. БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за клиента с поръчки на стойност над 200лв.;
2.Цената на доставката на територията на цялата страна е 5 лв за клиента (останалата част от доставката се поема от магазин Сладко бебе) за поръчки под 200лв. Доставките са само на територията на България.Безплатна доставка             

Срок   на доставката:

N.B. Доставките се извършват само на територията на България.
1. За района на София доставките се извършват в срок от 24 часа всеки делничен ден (без официалните празници);
2. За цялата страна без района на София доставките се изпълняват в срок от 48 часа без неделя от куриер на фирма по избор от магазин „Сладко бебе”. Ако клиентът желае конкретна куриерска фирма, цялата стойност на доставката е за негова сметка.
*Поръчка, заявена след 13.00 ч., се обработва на следващия работен ден.
*Поръчка, заявена в събота, неделя или на официални празници, се обработва в първия работен ден.
*Клентът може да откаже приемането на поръчка,  но само ако заплати транспортните разходи по връщането й.
*За съботна доставка клиентът заплаща допълнително 5 лв.

След направена поръчка следете редовно e-mail адреса си. При успешна поръчка ще получите потвърдителен e-mail със съдържанието на заявката си и адреса, на който ще бъде изпратена. При предаване на поръчката на куриер отново ще бъдете уведомени чрез e-mail съобщение.

Внимание! Моля, проверявайте пратката си в момента на получаването й в присъствието на куриера, който я доставя. Магазинът не носи отговорност, в случай че клиентът не е проверил целостта на пратката и впоследствие се установи, че тя е нарушена.

Допълнителна разяснителна информация:

  • Поръчките се обработват по реда на приемане, обикновено доставката им отнема 2-3 работни дни.
  • Ако продуктът в момента не е в наличност, ще бъдете уведомени за срока на доставката чрез e-mail от наша страна. Ако посочения срок не Ви устройва, имате възможност да откажете поръчката, чрез e - mail отговор.
  • Ако поръчаният от вас продукт не може да бъде доставен, ще Ви уведомим по e-mail.
  •  Доставката се извършва от куриерска фирма, наета от „Малечко Нет”ЕООД на адрес, посочен от потребителя. Потребителят се задължава да осигури достъп и контактно лице, което да приеме и да заплати поръчаните продукти. Ако клиентът (или упълномощено от него лице) не бъде намерен в уговореното време за доставка и не може да се установи връзка с него по телефона в момента на доставка, пратката се връща в офиса на куриера до поискване от потребителя.
  • Разходите за доставка се поемат от потребителя и „Малечко Нет”ЕООД, като потребителят заплаща 5 лв , а „Малечко Нет”ЕООД покрива останалата разлика до стойността на куриерската услуга при поръчки под 200лв.
  •  Ако потребителят е наел друго лице, което да приеме пратката от негово име, то той (потребителят, извършил първоначално поръчката) няма право на възражения относно доставката и връщане на пратката.
  •  „Малечко Нет”ЕООД или представител на куриерската фирма се ангажират да уведомят потребителя по телефона или e-mail, ако се появят внезапни обстоятелства, възпрепятстващи не навременното изпълнение на доставката.

За нас, екипът на магазин „Сладко бебе”, удовлетворението на клиента от продуктите ни е от първостепенна важност. Молим Ви своевремено да споделяте вашето мнение, препоръка или възражение относно доставката на поръчаните от вас стоки на телефон 0879 052 603 или на e-mail: office@sladkobebe.com.
Желаем Ви приятно пазаруване!


Намерете ни в Google+