Безшевен регулируем колан за бременни Carriwell

59.90 лв.

Добави в кошницата

Безшевният регулируем колан за бременни помага за намаляване и отстраняване на болките в гърба в следствие от бременността. Този резултат се постига благодарение на допълнителната нежна подкрепа и повдигане на корема, като така позволява на бъдещата майка да има по - изправена стойка. Колана е изцяло регулируем, много удобен и може да се приспособи към различните нужди. 

Компреси за кърмачки на Carriwell

Повече детайли

Безшевният регулируем колан за бременни на Carriwell е създаден да е в подкрепа на всяка бъдеща майка. Изработен от нежна микрофибърна материя, която приляга точно на всяко коремче, и не дразни чувствителната кожа. Широкия колан осигурява надеждна подкрепа на корема, като го повдига леко. По този начин, болките в гърба (следствие от бременността), намаляват и напълно изчезват.
Болките в кръста и гърба през бременността са ежедневие за много бъдещи майки. В много случай те се дължат на допълнителното тегло и неподготвеността на тялото за раждането.Тежестта на корема оказва натоварване на гръбначните мускули, а това води до изгърбване и болки. Действието на широкия безшевен колан е да обхване нежно корема и да го повдигне леко, като така да намали тежестта. По този начин бременната няма да се изгърбва и тежеста ще се разпредели равномерно. Опцията за пълно регулиране на колана, позволява той да се наглася индивидуално спрямо коремчето. Така можете да започнете използването на колана на по - ранен етап, преди болката да се е появила.

Характеристики и предимства:
- Напълно регулируем и лесен за използване;
- Подходящ за носене под облеклото. Напълно дискретен;
- Изработен от мека, еластична и дишаща микрофибърна материя, която не дразни чувствителната кожа;
- Широкия колан обхваща нежно коремчето, като го повдига леко и намалява тежеста;
- Коланът прилага противотежест в определени части в долната част на гърба и отстранява болката;
- Широка еластична лента;
- Велкро за удобно регулиране;
- Състав: 60% полиестер, 20 полиамид и 20 % гума

Кратко видео преставяне Carriwell:

Изберете вашия размер от таблицата

 

 

* Модел: Безшевен регулируем колан за бременни
* Производител: Carriwell
* Поризвенено в: Дания

Намерете ни в Google+